Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
2. Instalatii > 208. Filtre, Regulatoare, Supape > 2065. Pompa de Testare Manuala > 659026. Pompa de Testare Manuala.

Pompa de Testare Manuala.

Pompa de Testare Manuala.
Marcă:
EvoSanitary Standard
Descriere:
Pompa se utilizeaza pentru verificarea etanseitatii sau a nivelului de presiune admisibila a tuturor tipurilor de instalatii: sanitare, de incalzire, cu aburi, cu aer comprimat si sisteme de racire, conducte lungi de diametre mici, instalatii petroliere si conducte de incendiu, sisteme de irigatii, instalatii de incalzire solara.
Utilizatorul poate presuriza cu usurinta sistemul cu ajutorul supapelor de presiune, a pistonului si a parghiei de actionare.
Presiune de lucru: 0-50 bar
Volum cuva: 7 litri
Capacitate pompare: 16ml/cursa
Diametru racord conectare: 1/4"
Lungime furtun de presiune: 1.8m
Caracteristici:
Documentație:
659026
1/1 BUC
Articol
Articol:659026
Descriere:Pompa de Testare Manuala.
Date Logistice
Tip Ambalaj:Cutie
Ambalare Cantitate:1/1 BUC
Dimensiune:40x30x20 cm/BUC
Masă:4,57 kg/BUC