Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 141. Accesorii Auto si de Camping > 5593. Spray Ungere Lant > 679137. Spray Ungere Lant / V[ml]: 200

Spray Ungere Lant / V[ml]: 200

Spray Ungere Lant / V[ml]: 200
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
   Spray Ungere Lant este special conceput pentru a unge lanțurile cu role a motocicletelor, bicicletelor, motoarelor cu lanțuri și, de asemenea, echipamente industriale, agricole sau de construcție.
Spray Ungere Lant este un lichid uleios care curăță, lubrifiază și protejează.
   Acest produs conține uleiuri penetrante, care eliberează frecare specială și aditivi de presiune extremă. De asemenea, conține inhibitori de rugină și coroziune.
   Acest produs are o coeziune și aderență excelente, reduce de asemenea uzura la suprafețele metalice. Nu este lipicios și este extrem de hidrofug. De asemenea, reduce nivelul de zgomot al utilajelor.
V[ml] C
679137
V[ml]: 200; C: ;
200 1/6/24 BUC
Articol
Articol:679137
Descriere:Spray Ungere Lant / V[ml]: 200
Caracteristici
V[ml] - Volum:200
C - Cantitate:
Date Logistice
Tip Ambalaj:Punga
Ambalare Cantitate:1/6/24 BUC
Dimensiune:-x5,2x13 cm/BUC
Masă:0,12 kg/BUC