Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 107. Unelte Electrice > 6193. Aspirator de Mana fara Acumulator si Incarcator ONE EPTO > 680697. Aspirator de Mana fara Acumulator si Incarcator ONE EPTO / U[V]: 18

Aspirator de Mana fara Acumulator si Incarcator ONE EPTO / U[V]: 18

Aspirator de Mana fara Acumulator si Incarcator ONE EPTO / U[V]: 18
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Aspiratorul de Mana fara Acumulator si Incarcator ONE EPTO este ideal pentru curatarea uscata a podelelor, covoarelor si a tapiteriei in zone mai greu accesibile. Compartimentul pentru praf este suficient de mare (0.5L) pentru a-ti permite sa efectuezi mai multe curatari fara a fi nevoie sa-l golesti intre acestea.

Accesorii:
- sac de praf
- duza ingusta
- perie mica
- tub cu duza aspiratie lata
Caracteristici:
Documentație:
U[V] P
680697
U[V]: 18; P: ;
18 1/-/4 BUC
Articol
Articol:680697
Descriere:Aspirator de Mana fara Acumulator si Incarcator ONE EPTO / U[V]: 18
Caracteristici
U[V] - Tensiune Acumulator Compatibil:18
P - Promo:
Date Logistice
Tip Ambalaj:Cutie
Ambalare Cantitate:1/-/4 BUC
Dimensiune:47x14x18 cm/BUC
Masă:1,875 kg/BUC