Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 116. Echipament de Protectie > 3654. Cizme din PVC Tip Bursuc Negre > 645248. Cizme din PVC Tip Bursuc Negre / M: 43

Cizme din PVC Tip Bursuc Negre / M: 43

Cizme din PVC Tip Bursuc Negre / M: 43
Descriere:
Cizmele din PVC Tip Bursuc Negre sunt produse din polimer PVC cu captuseala din tricot avand o inaltime de aproximativ 33 cm. Acestea asigura protectia piciorului lucratorului impotriva socurilor mecanice si compresiunii (proprietati de absorbtie a energiei in toc), impotriva umiditatii excesive si alunecarii (talpa exterioara are profil antiderapant).
Cizmele asigura protectia piciorului pentru:
•   Apa si noroi
•   Grasimi animale si vegetale
•   Uleiuri minerale
•   Substante petroliere
Nu folositi aceste cizme ca echipament electroizolant.
M
645248
M: 43;
43 1/1 PER
Articol
Articol:645248
Descriere:Cizme din PVC Tip Bursuc Negre / M: 43
Caracteristici
M - Marime:43
Date Logistice
Tip Ambalaj:-
Ambalare Cantitate:1/1 PER
Dimensiune:27,5x10,5x27,5 cm/PER
Masă:1,68 kg/PER