Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 141. Accesorii Auto si de Camping > 5592. Spray Vaselina White Lithium > p01086. Spray Vaselina White Lithium / V[ml]: 200; C: Promo 6

Spray Vaselina White Lithium / V[ml]: 200; C: Promo 6

Spray Vaselina White Lithium / V[ml]: 200; C: Promo 6
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Sprayul Vaselina Alb Lithium cu scop general este proiectat pentru a reduce frecarea între aplicațiile portante de sarcină de la metal la metal și de la metal la plastic. Nu îngheața, nu se topeste și nu curge. Protejează împotriva ruginii și elimina frecarea suprafețelor. Formula inoxidabilă și de lungă durată. Rezistă la umiditate și temperatură ridicată.
V[ml] C
p01086
V[ml]: 200; C: Promo 6;
200 Promo 6 1/- BUC
Articol
Articol:p01086
Descriere:Spray Vaselina White Lithium / V[ml]: 200; C: Promo 6
Caracteristici
V[ml] - Volum:200
C - Cantitate:Promo 6
Date Logistice
Tip Ambalaj:-
Ambalare Cantitate:1/- BUC
Dimensiune:-x-x- cm/BUC
Masă:0,0001 kg/BUC