Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 104. Chei > 4157. Cheie ETP Tubulara Cotita > 674110. Cheie ETP Tubulara Cotita / S[mm]: 6

Cheie ETP Tubulara Cotita / S[mm]: 6

Cheie ETP Tubulara Cotita / S[mm]: 6
Marcă:
EvoTools Plus
Descriere:
Cheia tubulara cotita EvoTools este realizata din otel crom-vanadiu de inalta calitate, tratat termic complet, avand o duritate cuprinsa intre 42-48 HRC, fiind foarte rezistenta la rupere si torsiune. Profilul cu 6 fete, ofera o suprafata mare, reducand astfel deformarea fetelor suruburilor si a piulitelor. Cheia are un timp indelungat de utilizare, facand ca aceasta sa fie foarte utia in lucrarile mecanice si in atelierul dumneavoastra.
Caracteristici:
S[mm]
674110
S[mm]: 6;
6 1/20/300 BUC
Articol
Articol:674110
Descriere:Cheie ETP Tubulara Cotita / S[mm]: 6
Caracteristici
S[mm] - Marime:6
Date Logistice
Tip Ambalaj:Blister
Ambalare Cantitate:1/20/300 BUC
Dimensiune:-x-x- cm/BUC
Masă:0,0557 kg/BUC